La teva veu
Jordi Bosc...
Laura Cros...
Associaci...
Ton Rimbau
Oidà!
Nadine Cam...
Horta de l...
peix a cas...
Laura Sola...
Mas Jalech
Reeducant ...
Casa Bella...
EcoBouleva...
Comarques ...
La Circula...
El Rinclow...
Xevi Gonza...
CataNostru...
NO ÉS MÀ...
Daniele Di...
Peixaterie...
Receptes E...
Yolanda - ...
Molí de l...
Elisenda S...
Món Ferme...
Marina Mir...
BonaTerra
Albert «C...
Mel dels E...
16 febrer 2023 · 167
autor@
Oidà




Cursa per la integració La Maquinista

Carrera popular per la integració La Maquinista
La Cursa per la Integració La Maquinista és una carrera urbana que se celebra al districte de Sant Andreu de Barcelona, Espanya. És un esdeveniment esportiu i solidari que té com a objectiu fomentar la integració social i la convivència entre diferents cultures i col·lectius.
 
La cursa es duu a terme anualment i compta amb diferents categories segons l'edat i el nivell dels participants, incloent-hi una cursa de 10 quilòmetres, una cursa de 5 quilòmetres i una cursa per a nens. El recorregut de la cursa transcorre pels carrers de Sant Andreu, passant per llocs emblemàtics com la plaça de Can Fabra, la Rambla de Fabra i Puig i el carrer Gran de Sant Andreu.
 
A més de promoure la integració i l'esport, la Cursa per a la Integració La Maquinista també té un fi solidari. Part dels ingressos de la carrera es destinen a projectes socials que treballen per a la integració de persones amb risc d'exclusió social.
 
En definitiva, la Cursa per a la Integració La Maquinista és un esdeveniment esportiu i solidari que té com a objectiu fomentar la convivència i la integració social a través de l'esport.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Mel de milflors 1kg
Mel de milflors 1kg

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...