La teva veu
Laura Crosas Gonzalez
Nadine Campos
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Oidà!
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Receptes Express
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
Marina Miralles
BonaTerra
Albert «Cocina de»
16 febrer 2023 · 216
autor@
Oidà
Cursa per la integració La Maquinista

Carrera popular per la integració La Maquinista
La Cursa per la Integració La Maquinista és una carrera urbana que se celebra al districte de Sant Andreu de Barcelona, Espanya. És un esdeveniment esportiu i solidari que té com a objectiu fomentar la integració social i la convivència entre diferents cultures i col·lectius.
 
La cursa es duu a terme anualment i compta amb diferents categories segons l'edat i el nivell dels participants, incloent-hi una cursa de 10 quilòmetres, una cursa de 5 quilòmetres i una cursa per a nens. El recorregut de la cursa transcorre pels carrers de Sant Andreu, passant per llocs emblemàtics com la plaça de Can Fabra, la Rambla de Fabra i Puig i el carrer Gran de Sant Andreu.
 
A més de promoure la integració i l'esport, la Cursa per a la Integració La Maquinista també té un fi solidari. Part dels ingressos de la carrera es destinen a projectes socials que treballen per a la integració de persones amb risc d'exclusió social.
 
En definitiva, la Cursa per a la Integració La Maquinista és un esdeveniment esportiu i solidari que té com a objectiu fomentar la convivència i la integració social a través de l'esport.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Ous ecològics XL
Ous ecològics XL

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...